مطالبی راجب دوربین مداربسته
نوشته شده توسط : dorbin

تاریخچه دوربین مدار بسته

اولین دوربین مدار بسته توسط ارتش آلمان و در سال 1942 برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 ساخته شده و نصب شده است و حدود ۷ سال بعد از آن در ایالات متحده آمریکا مدار مدار بسته به بازار آمده است که برای استفاده از آن نیازی به مجوز نبود.

دوربین های مدار بسته تحت شبکه توسط شرکت "Axis" با استفاده از پایه تولید نرم افزاری لینوکس (Linux) تولید شد. این دوربین ها بر اساس استاندارد HTTP و RTSP طراحی شده اند و در استاندارد آنها Ip برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (داده ها) استفاده می شود.

ضروری استفاده از دوربین مدار بسته در سازمان ها و اداره جات کاملا مشخص است. از آنجایی که این دوربین از ویژگی های بسیار متنوعی برخوردار است ، پیش خرید و انتخاب آنها ، باید شرکت بخوبی معنا شود و سپس بر اساس آن ، دوربین مورد نظر را انتخاب و خریداری کنید.

 

دوربین مدار بسته چیست؟

دوربین مدار بسته ، دوربین کوچک مخفی هستند که در محل مورد نظر نصب میشوند و تصاویر را پس از ضبط کامل به یک یا چند محل ارسال می کند. همانطور که در میدان میدان رفت اما مثل خرید مراکز خرید و فرودگاه ها ، این نوع دوربین ها بسیار کاربردی دارند و در شرایط فعلی تضمین امنیتی این نوع دوربین ها بدون این دوربین ها ، امری غیر ممکن است در نظر میرسد.

 

کاربرد دوربین مدار بسته

 

استفاده از دوربین مدار بسته ، تامین امنیت است. این دوربین به جهت تولید تولید ، ساخت فیزیکی ، شکل و شمایل ظاهری ، نوع کاربرد ، محل کاربرد ، انتقال تصویر ، مشخصات فنی و… دارای مدل های بسیار متنوعی است که شما را در انتخاب آنها بخار باز می کند.

به طور کلی دوربین مدار بسته به دو دسته تقسیم می شود:

✔ دوربین های آنالوگ

✔ دوربین های دیجیتال یا IP

 

انواع دوربین مدار بسته

 

بررسی انواع دوربین های مدار بسته

با توجه به مطالب گفته شده ، تیم مجله شرکت آریا باید هوشمندانه در اولین قدم ، این دوربین را از نظر نوع سیگنالشان (انالوگ یا دیجیتال) به طور خلاصه بررسی کند. توجه داشته باشید که انتخاب نوع انالوگ و یا دیجیتال دوربین مداربسته ، شما را در سایر تجهیزات مورد نیاز سیستم کنترل تصویر ، تحت تأثیر قرار می گیرد و دلیل آن این است که این دو دسته بزرگتر است که به عنوان سر گروه های دوربین مداربسته زیر ذره بین برده است. ایم!

 

آشنایی با دوربین آنالوگ

 

۱- دوربین های آنالوگ:

دوربین مدار بسته است که تصویر را از طریق سیگنال ویدئویی منتقل می کند اصطلاحا آنالوگ نامیده می شود. جالب است که می دانید دوربین های آنالوگ ، اولین دوربین های مدار بسته و همچنین رایج ترین آنها دارای میشوند است.

برای خرید دوربین کوچک وجهت اطلاع از محصولات به وبسایت نهصد مراجعه نمایید.

قیمت کم ، سیستم کوچک و نصب آسان ، سه مزیت مهمی هستند که دوربین های آنالوگ را ، به بهترین انتخاب برای کاربران خانگی و تجارت و کار کوچک تبدیل اند.

ساخت کلی دوربین های مداربسته آنالوگ از قرار زیر است:

✔ بدنه یا مسکن

✔ کابل ارتباطی

لنز

✔ بردآنالیز و تصویر تولیدی

 

تصاویر ضبط شده در دوربین مدار بسته به صورت آنالوگ به دستگاه DVR ارسال و پس از پردازش ، به فرمت دیجیتال تبدیل می شود.

 

اما سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ ، متشکل از موارد زیر است:

یک یا چند دوربین آنالوگ

یک دستگاه DVR (ضبط دیجیتال تصاویر)

کابل کواکسیال جهت اتصال دوربین ها به DVR

 

معایب دوربین آنالوگ:

 

دوربین های آنالوگ در مقایسه با سایر دوربین های مداربسته از کیفیت پایین تری استفاده می شود. با استفاده از قدرت ضبط تصویر آنها حداکثر تا رزولوشن 582 * 960 می باشد. اما از دیگر معایب این دوربین ها ، هزینه بالای سیم کشی و ارتباط با سیم است که باعث بی کیفیت و ناامنی می شود.

دوربین های آنالوگ HD:

اما دوربین های آنالوگ HD کیفیت تصویربرداری بالاتری دارند. همان طور که میدان دار است ، یکی از بزرگترین اختلافاتی است که در میان دوربین شما وجود دارد ، میزان رزولوشن و وضوح تصاویر کاهش می یابد ، به همین دلیل اگر این 2 مورد خاص باشد ، پیشنهاد می کند که دوربین های HD دوربین های آنالوگ بروید. از مزایای مهم این 2 ویژگی آن است که چهره آنها را در آنها بخوبی مشخص و شفاف است که در صورت نیاز به براحتی از آنها برای مدرک جرم استفاده می شود.

دوربین های آنالوگ HD ، دارای چهار نوع مختلف هستند:

1) HD-CVI

2) AHD

3) HD-SDI

4) HD-TVI

 

این دوربین دارای قابلیت پشتیبانی از تصویربرداری با رزولوشن 1080 * 1920 است.

با توجه به اختلاف پایین در قیمت و کیفیت عالی در تصویربرداری ، ظاهرا این دوربین ها در مقایسه با دوربین های معمولی آنالوگ ، انتخاب بهتری برای حساب شما را انتخاب کنید.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

 

۲- دوربین های دیجیتال یا IP:

دوربین IP را با نام های دوربین دیجیتال و دوربین تحت شبکه نیز می شناسند. این دوربین ها همان طور است که از نام آنها مشخص است از امواج کاملا دیجیتالی برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می شود.

اجبار سازنده دوربین دیجیتال عبارت است از لنز ، تصویر سنسور ، تصویر پردازش ، چیپ فشرده سازی و چیپ شبکه.

باید بدانیم که دوربین های تحت شبکه ، برای راه اندازی ، نیاز به سوئیچ شبکه دارند تا برقراری ارتباط بین دوربین ها و سیستم های ارتباطی محقق شود.

ساختار سیستمی این دوربین ها بدین گونه است که اگر قصد داشته باشید به صورت آنلاین و از طریق اینترنت در صورت قرار گرفتن در صورت مشاهده ، شما می توانید با تنظیم IP IP بر روی آنها ، از طریق شبکه یا اینترنت ، به صورت آنلاین تصاویر ارسال شده از دوربین مداربسته را انجام داده و مشاهده کنید. در ضمن این دوربین ها همان دوربین های آنالوگ ، نیاز به یک مودم روتر نیز دارند.

 

تفاوت دوربین های آنالوگ و تحت شبکه چیست؟

کیفیت تصویربرداری دوربین IP به مراتب از دوربین آنالوگ قدرتمندتر است.

دوربین های آنالوگ برای نصب و فعال سازی سیم کشی احتیاج دارند که هزینه مستقل خود را دارند ، اما دوربین های دیجیتال (IP) بی سیم وجود دارد.





:: برچسب‌ها: دوربین کوچک مخفی ,
:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 تير 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: